Post by hotarlitirpua on Feb 10, 2022 22:37:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Arena ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Arena IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодова новац ▞▞▞
▞▞▞ Snake Arena 2022 version ▞▞▞
Тако је добро
Духфф
👌👌
Веома је опуштајуће
काम 0 आऐ अघयडडग धाडख धखच धखखखखखखखखखखखखख णय घयय घ घ घ घ घ ऊ र र र ि ि ि ि र ि ि ि ि ि ि ि ि ि ि ि ि ि ि
тако лоше контроле
😠😄😋😟😎🎉🎊
Ова игра је невероватна 👍😌❤💕
ова игра је сјајна
8дјдјндјквку х УН бјхбј¼123 40с л мм но нуггетс бициклистичке ЦЦТВ 8 ЦЦТВ ууцп ВУ иииииииииииииииииииииииииииихииииихихииииии_иииииииииихиххихихихихихиххихихингннгтхг437вииарКСЗрпн93аНПДПОИМД2ј098дкенпкоидед09јекјд988еадјустабле Ловед, ловед.к3вр. Мр9јп9ндик9ДНРЕ0В9ЈРЕ0Ј93Ри
ВАШИ ОГЛАСИ СУ ЛОШНИ
Срање је
Нај боља игрица на свету
Забавно је, али није најбоље
Snake Arena कार्रवाई pth
Врло неугодно! Нема дугмета за повратак или излаз.
Ова игра није сјајна када сам много већи и када се закачим за малу змију изашао сам
Најгоре искуство
Било је сјајно и веома добро
је потпуна отела супарника змија
Волим ову игру, дајем вам 3 звездице, графика је тако невероватна, тако да волим ову игру
аа
У реду је
Мрзи то
😭😭😭
Ку идииз🌐⛰🌐⛰⛰🌏
Тако досадна игра
НЕМОЈТЕ ДА СЕ ИГРАЈУ ДЕЦА!! Наишао сам на неприкладне рекламе које нису за дечије очи. Требало би да се стиди.
Вијаиан Здраво, здраво
Ааааааипп
Сјајна играм је дуго пет звездица.
Игрица је предобра,али не знам зашто стављате факе играче? Сваки пут играм са истим играчима као и моја сестра.
свиђа ми се
Платио сам без додавања, али и даље добијам додавања игре која ми се свиђа
Како ићи на следећи ниво??
Игра је закон.Обожавам је.Игра је бас домишљата и забавна.Једна од мојих омиљених.Ја имам шесто чуло за игре и знам кад је игра добра.А ова се показала као једна од најбољих које сам играла.💓
Ха шест
Ове апликације се стално гасе
хирнаки Схах
Веома лоше
ЈАКО ДОСАДАН!!! Не препоручујем.
Мандееп
Волео бих да могу овој игри да дам 0 звездица јер је ова игра канта за отпатке са великим Т. Требало би да се зове Трасх Арена
Prison Empire Tycoon-Idle Game Симуляторы owo
Ова апликација је одлична, само бих волео да немају толико огласа, али је тако лепа и слатка и учи децу да једу своје воће
Сјајно
Лоша игра 👎👎
Ово је забавна мала игра без преоптерећења рекламама! Хвала креаторима. Држи ме на ногама!!
То је добра игра са великим потенцијалом, али превише лака. Сумњам да ли заиста играм против других играча, а не само против компјутера. Било би лепо када би било више изазова.
Хјј
Snake Arena Actie nya
Не свиђа ми се.. тешко је контролисати, па те шаље на ударце у своје противнике, пут до једноставних нивоа, али фрустрирајуће јер контролисано не изгледа тачно. Инсталиран након 4 репродукције.
Волим игру! Али ево једине притужбе да је заиста тешко остати жив и тешко је убити, али осим тога да је то најбоља игра на свету и да направите нова ажурирања као што је земља једнорога или земља заљубљених нешто забавно! Хвала вам, био бих вам захвалан ако сте преузели ову игру и ко год је направљен да вас молим да направите нова ажурирања