Post by hotarlitirpua on Feb 10, 2022 22:34:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Cooking Sizzle: Master Chef Simulasyon pkzh
Žaidimas turi trikdžių, kurį prarandama per ilgai, o paspaudus mygtuką tai trunka amžinai
Iš pradžių skyrė 5 žvaigždutes, bet po trečiosios paskirties vietos sakoma, kad netrukus pasirodys kitas. Kada tai tiksliai? Aš baigiau kiekvieną lygį, turiu kiekvieną virėjo kepurę. Nebereikia nieko daryti, tik laukti?! Prašau, kada bus kita kelionės vieta??
Gražu ir nuostabu, bet dėl skelbimų skyriau 3 žvaigždutes 🌟
Kol kas viskas gerai. Tačiau aš esu pirmame lygyje. Atnaujinsiu visus pakeitimus.
Oho
Per daug skelbimų, geras žaidimas, tačiau jis greitai skatina jus naudoti brangakmenius ir po kiekvieno lygio meta į jus reklamą. Kai kurie yra greitai praleidžiami, kai kuriuos reikia žiūrėti bent 10 sekundžių.
Labai kvailas žaidimas...pažaidus vieną kartą rodoma reklama.
Šis žaidimas yra labai priklausomas! Žaisdavau kiekvieną pasitaikiusią progą. Vienintelis blogas dalykas, kurį galiu pasakyti apie tai, yra tas, kad kai baigiate 4 restoraną, nebegalite žaisti. Kodėl kuriate tokius žaidimus? Dabar turiu pašalinti šią programą ir atsisiųsti kitą.
Tai labai įdomus ir linksmas žaidimas. Ir yra daug iššūkių, kurie suteikia jums pergalę.❤️😍
Puikus žaidimas, tik norėčiau, kad galėtumėte tiesiog žaisti, o ne nusipirkti žaidimą, kad galėtumėte žaisti. Aš to neleisiu, bet tai yra įdomus žaidimas arba tam tikruose lygiuose reikia, kad būtų lengviau, labai varginantis, kai reikia žaisti 2 lygius 🤔😥🥺
Šis žaidimas yra super. Tačiau yra problema, maisto gaminimo komandos nariai žaidžiau iki 75 lygio, jei noriu pereiti į kitą lygį, noriu paimti 5 raktus. Daug kartų žaidžiau tuos lygius, bet po žaidimo žmonių yra labai mažiau, todėl negaliu pereiti į kitą lygį ir yra tiek daug skelbimų
Žaidimas geras, būčiau tau skyręs 5 žvaigždutes, bet už papildymus. Žaidžiant žaidimą, jis patenka į priedus, tada jis patenka į „Google“ ir žaidimą reikia pradėti iš naujo. Neketinu toliau to trinti, kol nepataisysite, ačiū.
Šio žaidimo negalima įvertinti ar įvertinti.. gražūs vaikinai.. 5 auksinės žvaigždės 🌟 🌟 🌟 🌟🌟
Žaidimas yra labai gražus žaidimas, bet per daug nesklandumų... kai žaidžiate, žaidimas nustoja veikti, o maisto ir indų atnaujinimo kaina yra per didelė... Uždarbis per mažas, o laikas užtrunka per ilgai. virti, o pirkti pasiūlymus kainavo per daug deimantų, todėl net jei man patinka žaidimas, turėsiu jį ištrinti...
Šis žaidimas yra geras, bet kaip dėl skelbimų, noriu skirti penkias žvaigždutes5⃣5⃣5⃣5⃣5⃣, bet skelbimai yra skirtingi hhhhh🤔🤔
Kaip aš pamečiau visas savo monetas, kai pradėjau naują lygį, ir kodėl aš įstrigo 27, neleisiu tau žaisti ar praeiti. Esu 45–50 lygis, žaidimas prasideda ir leisk man gaminti maistą, bet ne neduokite man žmonių, kuriems tai duoti Aš praradau postūmį praradau visas savo širdis Ir jie nesuteikia nei širdies, nei postūmio žaidimo pabaigoje, o jūs vis griaunate misiją. Kūrėjai turi tai išspręsti prieš įjungdami jį žaisti
Jei pasieksite 51 lygį, tai baisu, kaip ir labai sunku
Reklamos nevertos. Kas 10 sekundžių turite žiūrėti reklamą, kurios negalite praleisti. Pinigų ištroškę kūrėjai. Po kurio laiko jūs pavargsite nuo skelbimų ir pašalinsite kaip aš.
Kiekvieną spektaklį turite žiūrėti reklamą. Labai erzina. Jūs negalite mėgautis žaidimu dėl reklamos.
Šis žaidimas nukopijuotas iš mano gaminimo žaidimo..taip pat
Žaidimas yra labai smagus. Geriau nei kiti maisto gaminimo žaidimai, kuriuos žaidžiau.😊
Geras, bet daug priedų ir gyvybių trūkumas
Jis toks patrauklus, bandžiau vieną kartą, bet kai atidariau telefone, jis negalėjo atsidaryti, man tikrai reikia pagalbos ar tai virusas, nes galbūt pamiršau jį nuskaityti
Cooking Dream عمومی wzxc
Cooking Dream عمومی wzxc
Patinka, bet tam tikru lygiu jums reikia nusipirkti!
Šis žaidimas nėra toks sudėtingas, kaip kitos programos!!!
Skelbimų yra daug
Man patinka žaisti šį žaidimą, jis tikrai mielas. Vienintelė problema, kurią matau, yra tai, kad jis labai šąla, bet skiriu jam 5 žvaigždutes, nes man labai patinka žaidimas. Žaidžiu kitus gaminimo žaidimus ir jie neužšąla.
Tiek daug klaidų. Pats žaidimas ok. Tipiškas ir linksmas maisto gaminimo žaidimas. Simbolių atrakinimas reikalauja darbo ir geresnio tobulinimo, yra pseudoportreto sistemos klaidų, kurios vargina. Pasiekimai sulaužyti. Negaunu kredito už užbaigtus miestus. Žaidimui dar reikia padirbėti ir jis duos geresnį įvertinimą.
Gerai . Amžiaus ke lygiai yra tufai
Man labai patinka šis žaidimas, jį smagu žaisti ir man patinka jame skambantis garsas
Žaidimas yra labai gražus, tačiau kai kurie lygiai yra labai sunkūs
Žaidimas šiuo metu neveikia
Iššūkis jūsų refleksams ir protui tai patinka
Man tai patinka. Viskas šiame žaidime sklandu ir miela.Jei ieškote maisto gaminimo žaidimo, turėtumėte jį įdiegti. Galite mėgautis žaidimu net neprisijungę. Patikėk manimi, tai smagu😍♥
Tai visiškai neverta 🌟
Per daug reklamų.
Žaidimas sulėtinti
Man patinka ši programa
Cooking Dream عمومی wzxc
Iš pradžių malonu, bet baigus pirmus du restoranus tampa pernelyg sudėtinga. Atnaujinimas yra brangus ir užtrunka ilgai, kol gaunu pakankamai auksinių monetų, kad įsigyčiau greitesnę kepsninę / patiekimo lėkštę. Be to, klientai per greitai supyksta, o aš neturiu pakankamai keksiukų ar ledinukų, kad jie neišeitų.
Padidinimai yra tikrai brangūs, o deimantų sunku gauti. Kai kurių lygių tiesiog neįveiksite be patobulinimų.👎🏻💀
Man tai patinka ♥️bet turiu nedidelę problemą, kartais baigiu patiekti visų patiekalus, bet vis tiek nepavyksta, nes duotų patiekalų neužteko, kad galėčiau užbaigti lygį. Iš pradžių maniau, kad tai mano kaltė, bet supratau, kad taip. t.dėl to turiu iššvaistyti 34 deimantus, kai aiškiai žinau, kad tai buvo gamintojų kaltė.Pataisykite tai😥Dėl šios problemos sumažinsiu iki 3 žvaigždučių