Post by hotarlitirpua on Feb 10, 2022 22:31:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب منبع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
من خیلی دوست دارم بازی های TD را انجام دهم. این بازی بهترین گیم پلی را دارد. اما تنوع برج کمتر امیدواریم که نسل سوم دارای تنوع برج باشد.
این بازی بسیار اعتیاد آور است اما هر بار که مرحله ای را تمام می کردم به طور غیرمنتظره ای بسته می شد. لطفاً این را حل کنید و من 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ خود را می دهم. من یک کاربر SamsungJ1 هستم.
باس نبرد و اکسپدیشن ها به دلیل یک خطای اتصال بدون توضیح بیشتر سقوط می کنند. لنگ. بقیه بازی سالن بدنسازی است
بازی اوکی است اما پشتیبانی بدترین است من چندین ایمیل فرستادم اما پاسخی ندادم همچنین هیچ راهی برای ذخیره پیشرفت بازی شما وجود ندارد
احساس ناخوشایندی داشتم و تمام پیشرفتم را از دست دادم و به طور کلی سرگرم کننده است
Castle Defense 2 Стратегії xubp
چیزی نخرید که حساب شما شارژ می شود و به بازی شما اضافه نمی شود
چیزی معمولی اما هنوز هم ارزش خرد کردن را دارد. و این بازی هنوز هم پس از هزاران گیمپلی کاملاً روان است و فقط به چیزهای بیشتری نیاز دارد که میتواند در حین پیشرفت، هیاهو، هیجان و شگفتیهایی به شما اضافه کند. من این بازی را خیلی وقت پیش، زمانی که یک بچه مصمم بودم یا چکه کرده بودم، بازی کردم. و حالا من بین سالهای نوجوانی و بزرگسالیام دوباره این را بازی میکنم، حتی اگر از اول شروع کنم. جالب است که ببینم چقدر تمرکز لازم است تا ببینم این کار را تمام کنم. با دیدن پیشرفت خودم
این یک بازی بسیار بهتر است اما همیشه اضافه می کند این یک بازی نیست بلکه بازار اضافه می شود بازی بسیار خنده دار ایتبیس بدون بازی بازار اضافه نمی کند
تبلیغات خیلی زیاد، بازی خوب است. فقط نمی توانستم تبلیغات تهاجمی را تحمل کنم
بهترین بازی دفاعی
بازی تا زمانی که پیشرفت نکردید بسیار سرگرم کننده بود و تقریبا مجبورید برای ارتقاء هزینه کنید
نیاز به ویژگی های بیشتر آیا عرصه پاداش دارد؟ آیا می توانیم اقلام را با جواهرات یا چیزهای دیگر مبادله کنیم؟
این یک بازی خدایی است اما adds arr keep kaeng است اما من بازی dees را دوست دارم اما اضافه می کند stel noyeng است
این یک بازی عالی است اما من به تازگی یک جواهر آبی 10 دلاری و جواهرات بنفش 10 دلاری و بسته امپراتوری خریدم و چیزی به من نداد جز اینکه پولم را بگیرم.
Crazy Kick! Arkády ccc
مشکلی نیست
من عاشق این بازی ها هستم، پیدا کردن روش مناسب برای هر سطح همیشه سرگرم کننده است، با این حال وقتی بسته امپراتوری و بمب افکن را خریداری کردم، هیچکدام را دریافت نکردم. تبلیغات هنوز وجود دارد، اما وقتی روی هر کدام کلیک می کنم، می گوید قبلاً خریداری کرده ام. لطفا کمک کنید!
بازی اوکی است بسیار شبیه Kingdom Rush. تکراری است و اگر می خواهید به بازی ادامه دهید، از شما می خواهند که سرفه کنید. من برگشتم تا اولین نقد خود را ویرایش کنم و آنها آن را ویرایش کردند تا کلمه "اعتیادآور" را پررنگ کنند تا برجسته شود. تأسفبار - رقت انگیز. وقتی به سطح "ستاره دیوید" در مرکز رسیدم بازی را متوقف کردم و بازی را حذف کردم. خداحافظ... از این به بعد از هر گونه بازی یا برنامه ای که توسط این شرکت ساخته شده است اجتناب می کنید.
من آن را دوست دارم، ذخیره سازی زیادی مصرف نمی کند و خستگی من را برطرف می کند
این یک بازی دفاع از برج عالی است
Castle Defense 2 Strategie luwa
خوبه ولی خیلی سخته
5k کریستال برای تقویت برای پرتاب تیر؟! اطلس همچنین باید فهرستی از هیولاهایی که آیتم را رها می کند و درصد شانس را فهرست کند. شما می توانید برخی از داستان / داستان بیش از حد. اطلس همچنین باید مهارت برج را فهرست کند، بنابراین آموزنده خواهد بود. از قلعه td1 منحرف شوید، برخی از ویژگی های متمایز را ایجاد کنید
خیلی خوبه و امیدوارم حداقل کنترل و مهارت خودتون رو آواتار بذارید تا بیشتر لذت ببریم و ویلان tnxx بیشتری اضافه کنیم.....
فقط... باشه. پس از چند سطح، به جای چالش برانگیز، غیرممکن می شود و من علاقه خود را از دست دادم
گام های هوشیاری و پاسخگویی شما تا رشته!!!
من این بازی را زیاد بازی کرده ام و در این سطح ONE در ابتدای بازی، idk WHY اما در یکی از اولین سطوح گیر کرده ام و مجبورم می کنم حذف کنم.
به گوگل پلی متصل نیست
Castle Defense 2 ስልት fpx
من خیلی طولانی این بازی را بازی می کنم و فکر کردم این بازی به طور خودکار در بازی Google play ذخیره می شود. حالا دوباره از ابتدا شروع می کنم. مهربانی ناامید ☹️
این برنامه یک کپی آشکار از Kingdom Rush توسط Ironhide است. من از آن بیشتر لذت می بردم، اما یادآوری های ثابت $$$ فروشگاه آزاردهنده بود.
2 بار بسته مبتدی خریدم اما پاداش تحویل داده نشد.
این مانند یک بازی بسیار خنده دار در جهان سوراخ است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
مانند سایر بازی های freemuim در ابتدا سرگرم کننده است اما پول می خواهد. که فقط برای مدتی خوب خواهد بود تا اینکه پول بیشتری می خواهد. این باید یک تقویت بهتر برای پول باشد. Arena و Boss Battle مشکلات اتصال دائمی دارند بنابراین به دست آوردن. باس نبرد در زمانهای نامناسب نیز انجام میشود. بازیش عالیه و کیفیتش عالیه ایجاد حیوان خانگی بدون هیچ دلیلی پیچیده است و نیازی به از دست دادن حیوان خانگی یک تا 4 ستاره و ادغام آن نیست. نسبت پاداش اقلام نیز کاهش یافته است. 1 چوب در مقابل 150 پوست کوسه
برای پک امپراتوری پرداخت کردم و حالا دلیل عجیبی وجود دارد که نمیتوان دوباره روی خرید کلیک کرد، هیچ راهی برای تماس با شرکت وجود ندارد، بنابراین من عصبانی هستم که پول خرج کردم و اکنون 3.82 از جیبم خارج شدهام و هرگز بسته امپراتوری را دریافت نکردم، این یک بازی شگفتانگیز است من عاشق این بازی هستم، اما این بسته امپراتوری باعث شده است که اگر حل شود، 1 ستاره بگذارم، ویرایش می کنم و 5 ستاره می گذارم زیرا این یکی از بهترین بازی های قلعه است.
خوب
اساسا این یک نسخه مرد فقیر از پادشاهی راش است. در lvl های پایین تر، خوب در بالاتر، پرداخت به برد خالص است. نمی توانم throgh lvl 4 را روی سختی سخت بگذرانم و یک سال است که دارم آن را آسیاب می کنم! برو برای کینگدون راش انتخاب بهتری است
Castle Defense 2 Strategie luwa
بدون صرفه جویی در ابر و از دست دادن همه خریدها پس از حذف نصب. وقتت را تلف نکن
آدرس در چین واقع شده است، بنابراین با پولی که خرج کرده اید نمی توانید چیزی دریافت کنید. احتمالاً این یک کلاهبرداری برای به دست آوردن اطلاعات در مورد آمریکایی ها است. من این بازی را سال ها پیش بازی کردم، اما چیزهایی را که خریداری کردید در اختیار شما قرار داد.
این بهترین castle td است که من بازی کردم. لطفاً قلعه td 3 را بسازید، قهرمانان جدید اضافه کنید
بهترین دفاع از برج با گزینه های بسیار!
جم اصلا نمیده باید جم بنفش بیشتر درنظر بگیرین جم باشه میشه بازی کرد نباشه نمیشه
من جواهرات خریدم اما آن را دریافت نکردم اما شارژ قبلا انجام شده است