Post by doeprosarbifli on Feb 4, 2022 5:30:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از توکن ها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
نحاج
خسته کننده ترین بازی تاریخ!! بدترین بازی که تا به حال بازی کردم!! تبلیغات بسیار در این بازی! به علاوه برخی از سطوح غیر ممکن است به ضرب و شتم! این فقط برای افرادی طراحی شده است که اگر بتوانند سطح را شکست دهند، لاف بزنند
بازی تایم پاس خوب است اما در وسط بازی باید سعی کنند حیوانات گربه و سگ را نگه دارند سپس جالب تر خواهد شد و باید سطوح بیرونی بیشتری را اضافه کنند.
بعد از یک مدت زمان می شود
هر بار که میخوام دانلودش کنم میگه بازخوردی که نشد بفرست و باز هم جواب نمیده
عالیه و خفن
علی بود
برش توپ Z جهان بوت چقدر پیشگام داریم
برای زوجهایی که خیلی مشتاق هستند آن را کنار بگذارند و رابطهتان را کنار بگذارند، زیرا همه چیز «عالی» نیست... اینجا چیزی برای فکر کردن وجود دارد. تعهد مادام العمر آن چیزی نیست که بیشتر مردم فکر می کنند. این نیست که هر روز صبح از خواب بیدار شوید تا صبحانه درست کنید و با هم غذا بخورید. تا زمانی که هر دو به خواب نروید در رختخواب در آغوش گرفتن نیست. این خانه تمیزی نیست که هر روز پر از خنده و عشق باشد. این کسی است که تمام پوشش ها را می دزدد و خرخر می کند، درها را به هم می کوبید و چند کلمه تند به او می زند.
بازی بدی نیست، بسیار ناراحت کننده است که سطوح بسیار کمی وجود دارد و سطوح تکراری هستند، اگرچه برخی از سطوح بسیار دشوار و چالش برانگیز هستند
بازی جالب. گاهی اوقات شما صفحه نمایش را لمس می کنید اما بطری ورق نمی خورد. تقریباً برای یک سرگرم کننده است. من فقط دوسش دارم😍😍😍👍👍😉😉😉 شما میتونید اینو دانلود کنید
3D برای کامپیوتر. اکثر برنامه های موجود در فروشگاه Google Play یا iOS Appstore منحصراً برای سیستم عامل های تلفن همراه
من این گام را قبل از آن دوست داشتم، واقعاً کاری برای انجام دادن نداشتم، اما وقتی تبلتم را گرفتم، برادرم به من پیشنهاد داد که این را دریافت کنم، احساس میکنم میتوانیم در مورد بازی صحبت کنیم و سپس این فرصت را به ما میدهد که با هم ارتباط برقرار کنیم. من به این بازی پنج ستاره می دهم که واقعاً آن را دوست دارم و فکر می کنم باید آن را دریافت کنید.
بد بد بد بد
بددددددددددددد☹☹🙁🙁🙁😕😕😕
این بازی به قدری سرگرم کننده و آسان است که به ندرت افزودنی وجود دارد و اگر روی تبلت خود بازی می کنید و اگر روی رایانه هستید، ماوس خود را چپ کلیک کنید، باید به رایانه لوحی خود ضربه بزنید.
سخت است اما در عین حال سرگرم کننده است، من واقعاً آن را دوست نداشتم، زیرا پس از چند بار تلاش خسته کننده شد، به همین دلیل مجبور شدم به آن 3 ستاره خوانی بدهم، اما هنوز بازی را دوست دارم
عزیزم ، آیا شما تا به حال یک تلنگر کامل با بطری خود ساخته اید؟ پرش بطری یا حتی دوبار چرخاندن را انجام دهید.
قطعا یک بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز! من بدون فکر به آن 5 ستاره می دهم اگر هر بار که می میرید تبلیغی نداشت!
من واقعاً این بازی را دوست ندارم زیرا وقتی برای اولین بار بازی را انجام می دهید آن وقت احساس می کنید آسان است اما در ادامه سطوح سخت زیادی وجود دارد که نمی تواند آن را کامل کند، بدانید که باید سخت باشد اما نباید باشد. اینقدر سخته که نمیتونیم تو روز کامل بازیش کنیم و به همین دلیل این بازی رو دوست ندارم و برای خوشحالی سازنده بازی دو ستاره به بازی دادم..
وقتی دارم بازی های دیگری انجام می دهم تبلیغ این بازی می آید و این در حین بازی باعث عصبانیت من می شود. مسئله این است که 5 یا 6 ثانیه 30 ثانیه نیست که باید منتظر باشیم. لطفا از این نوع تبلیغات احمقانه خودداری کنید این نظر من در مورد تبلیغات است اما این بازی برای گذر زمان بسیار خوب است
سلام من تورُخیلی😊😊😊😇😇😇 دوست دارم
این بازی خیلی خوب است من این بازی را دوست دارم زیرا نمی تواند تبلیغات داشته باشد
من از این متنفرم که چگونه آنها تبلیغات زیادی را در بازی خود قرار می دهند تا پول بدست آورند و این یک بازی است که احتمالاً شما را عصبانی می کند زیرا توسعه دهنده شما تنبل بودید بنابراین آنها از همان سطوح استفاده کردند. به سادگی تنبلی
سلام من ایلیا حستم بازی خیلی خوبی بود💞💞💞💞💝💝💝☺☺☺☺
خیلی خسته کننده است، توابع خیلی خوب کار نمی کنند، فکر می کردم با دیدن تبلیغات برنامه خوبی باشد اما در واقع نه. pls pls pls چیز جدیدی در آن اضافه کنید با تشکر
چوم.نه زیاد خوبه نه زیاد بد
عالیه حتما نصبش کنید 🤩😍 دست سازندش درد نکنه 💯💯💯
سلام.به نظر من این بازی عالی هست.فقط لطفا اگه کسی خوشش نیومده است فوش نده😑. مجتبی لیاقتی و Atrin Zarbini Mseydani MH گفته بودند که دیر نصب می شود؛ این مشکل از حافظه و نت شما هاست.🍒 در کل دست سازنده درد نکنه.😇🙇
یک بازی گذر زمان شگفت انگیز اگر می توانستم آن را تمام روز بازی می کردم. خرید چیزها واقعا آسان و ارزان است. این دوز دیگر اشکال ندارد و اضافه می کند 10-25 ثانیه طولانی است. من می گویم بهترین بازی چرخاندن بطری برای بچه ها و بزرگسالان نیز. من عاشق این هستم که سه بعدی است و شما به سختی تبلیغات دریافت می کنید و می توانید 5 ثانیه بعد از اضافه شدن آنها را نادیده بگیرید. با کلمات نمیتونم توصیفش کنم که چقدر خوبه.😍
خیلی خوبه ولی حجم بازی خیلی. زیاده ولی چه کنیم بازیش خوبه ممنون
این پازل با نیاز به مهارتهای حل مسئله بیشتر از دشواری معمولی ، علاقه خاصی به آن می افزاید. همچنین می توانید موارد خاصی را خریداری کنید که اتاق های بازی را
تلحاخعب